Spider Solitaire Beach Resort

Spider Solitaire Beach Resort is je favoriete Spider Solitaire met een leuk strandthema. Vergeet de standaard groene en blauwe achtergronden; bij Spider Solitaire Beach Resort draait het allemaal om het strand en de zee. Zelfs de koning, koningin en Jack zijn gekleed voor een dagje strand. Op deze pagina leer je hoe je Beach Resort Spider Solitaire speelt en leer je de regels van dit online patiencespel. We laten je ook gratis online Spider Solitaire spelen. Om een ​​lang verhaal kort te maken: hier vind je alles over Spider Solitaire Beach Resort Ziango.

Spider Solitaire Beach Resort regels

Ziango Spider Solitaire Beach Resort heeft drie niveaus: makkelijk, moeilijk en gemiddeld. Het verschil in deze niveaus zit in het aantal kleuren waarmee je speelt. Je speelt met één kleur in de gemakkelijke modus, de medium modus is met twee kleuren en het moeilijkste niveau bevat alle vier de kleuren.

spider solitaire beach resort

Het doel en de regels van het Spider Solitaire Beach Resort zijn op alle niveaus hetzelfde. Je moet het tableau leegmaken door stapels kaarten met dezelfde kleur naar de Foundation te verplaatsen. De reeks kaarten begint met een koning bovenaan en eindigt met een aas als de laagste van 13 kaarten. Als je het tableau leegt, win je het spel.

Overzicht van Spider Solitaire-regels

 • 54 kaarten zijn verdeeld over tien stapels bovenop je scherm, met de laagste kaart open en de andere kaarten gesloten.
 • De eerste vier kolommen bestaan ​​uit zes kaarten.
 • De overige kolommen hebben vijf kaarten.
 • Je kunt elke kaart met precies één punt lager onder een hogere kaart verplaatsen.
 • De koning is de hoogste kaart en een aas is de laagste in Spider Solitaire Beach Resort online.
 • Onder een heer past een Q, en de aas gaat onder een twee.
 • Je kunt de vijf kaarten rechtsonder (Stockpile) van je scherm gebruiken om tien open kaarten aan het Tableau toe te voegen.
 • Volledige reeksen van K-A (13 kaarten van dezelfde reeks) verdwijnen automatisch van het tableau.
 • Gebruik de knop Ongedaan maken om uw laatste actie ongedaan te maken.
 • U begint Spider Solitaire Beach Resort gratis online met 500 punten, en elke stap kost u een punt.
 • Voor elke rij kaarten op de Foundation ontvang je 100 punten.
 • Probeer het tableau en de voorraad in zo min mogelijk zetten op te ruimen om een ​​nieuwe hoge score te behalen.
gameplay speelveld van spider solitaire beach resort


Hoe speel je Spider Solitaire Beach Resort?

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe je Spider Solitaire Beach Resort speelt. Je hebt al gelezen over de regels van Spider Solitaire Beach Resort. Dat maakt het makkelijker om het spel te spelen, maar we zullen de gameplay van dit leuke spel benadrukken. De game is vrij eenvoudig en daarom ook geschikt om zonder apparaat te spelen. Er is geen verschil tussen het online en offline spelen van Spider Solitaire Beach Resort. Verwijder alle kaarten van het tableau in zo min mogelijk zetten; het is bijna net zo eenvoudig als het klinkt.

Hoe de kaarten te verplaatsen?

Sleep een kaart met een punt lager onder een andere kaart om deze te verplaatsen.
De hoogste kaart is een koning en je kunt alleen een koningin onder die kaart plaatsen.
De aas is de laagste kaart en die kaart gaat alleen onder een twee.
Gebruik kaarten uit de Voorraad om meer opties te krijgen met tien nieuwe open kaarten.
Een reeks van meerdere kleuren is mogelijk, maar alleen een reeks van één reeks zal verdwijnen uit het Tableau.
Je moet alle kaarten van de Voorraad gebruiken om het spel te beëindigen.
Gebruik de knop Ongedaan maken om uw vorige actie ongedaan te maken.

Spel Kenmerken

Het leuke strandthema is de eerste functie die je opvalt in Spider Solitaire Beach Resort Ziango. Voordat je een Spider Solitaire Beach Resort-spel start, moet je een niveau kiezen. U kunt kiezen tussen gemakkelijk (1 kleur), medium (2 kleuren) en hard (3 kleuren). Je begint met 500 punten bij elk niveau, en elke actie kost 1 punt. Het doel is om op elk niveau een hoge score te behalen. Andere spelfuncties van Spider Solitaire Beach Resort zijn de knop Ongedaan maken, animaties en soundtrack, en een instructiescherm met tips en regels.

Speel gratis Spider Solitaire Beach Resort online

Ben je overtuigd en wil je direct gratis Spider Solitaire Beach Resort online spelen? Scroll dan naar de bovenkant van de pagina, waar je zonder registratie direct aan de slag kunt met het spelen deze versie van Solitaire. We raden ook Spider Solitaire 2 suits van Gameboss aan. Een fantastische titel en een van de meest populaire Spider Solitaire-spellen online. Net als Spider Solitaire Beach Resort online, kun je het gratis spelen op onze website.