Solitaire Spelen

Als je zin hebt om een gratis kaartspel te spelen, is Spider Solitaire een goede optie. Niet alleen is dit spel geschikt voor alle leeftijden, je kunt het bijna overal spelen en het is vrijwel altijd kosteloos. Er zijn meerdere mogelijkheden om dit spel te spelen, want het spel is zowel te downloaden, als gratis online te spelen. Daarnaast is het spel in meerdere landen bekend, waardoor de zoekopties breder zijn dan wanneer je het alleen in het Nederlands opzoekt. Zo kun je het spel opzoeken in het Frans, Engels en Nederlands. 

Gratis Solitaire Spelen

Spider Solitaire is een gratis kaartenspel die je onbeperkt kan spelen. Dit kaartspel is een spel die standaard op een Windows computer staat, je hoeft hiervoor niet op het internet te gaan. Het spel kun je vinden als je via ‘Start’ in de zoekbalk naar ‘Patience’ of ‘Spider Solitaire’ zoekt. Dan wordt het spel als computerprogramma opgestart. Mocht je geen Windows hebben, maar een Macbook, dan staat er niet standaard een variant van het spel op computer. Je kunt het spel dan wel downloaden via de Appstore.

Daarnaast kun je Solitaire ook spelen door middel van echte kaarten, die je op de tafel kan uitleggen. Je moet hiervoor zelf even schudden en stapels maken, en dan kan je aan de slag. Wat je hiervoor nodig hebt en hoe je moet beginnen, kun je lezen bij Spelregels van Spider Solitaire

Solitaire spelen online

Als je geen Windows computer hebt of geen echte kaarten in huis hebt, kun je Solitaire ook online spelen. Zo staat er op deze website altijd een nieuw potje klaar die je kunt spelen. Als je bent uitgespeeld, kan je het spel vernieuwen, zodat je het nogmaals kunt spelen. Je kunt op veel spelletjes websites het kaartspel gratis spelen, maar je kunt ook het kaartspel downloaden. Als je bijvoorbeeld bestaan veel spelletjes websites waar je gratis een spelletje kan spelen. Spider Solitaire staat vrijwel altijd hiertussen als kaartspel. Als je in Google ‘Spider Solitaire spelen’ intikt, dan zullen er veel hits naar voren komen van websites die het spelletje gratis aanbieden. 

Niet alleen in Nederland is het spel gratis te spelen, je kunt ook het spel in het Frans of Engels opzoeken. Het voordeel aan dit spel is namelijk dat het internationaal bekend is en er dezelfde spelregels gelden. 

 Als je de termen ‘Spider Solitaire’, ‘gratis’ en ‘spel’ intypt, dan krijg je gratis websites waar je ook het spel kunt spelen. Als je deze termen vertaalt naar het Frans, dan krijg je de zoekwoorden ‘gratuit Patience’ en ‘jeu Spider Solitaire’. In het Engels kan je zoeken met ‘free game Solitaire’ of ‘play Spider Solitaire for free’. 

Solitaire apps

Tegenwoordig zijn we veel onderweg en zitten we erg vaak op onze telefoon. Niettemin is ons tijdverdrijf niet erg veranderd over de jaren, we houden namelijk nog steeds van spelletjes spelen. Het is daarom ook mogelijk om het kaartspel Spider Solitaire te downloaden op de telefoon of tablet. Je hebt hier wel een smartphone of tablet voor nodig met internet. Om het spel te downloaden, kun je naar de appstore gaan op jouw telefoon. Voor de meeste smartphones geldt hiervoor een app genaamd ‘Play store’. Wanneer je een Iphone hebt, kun je apps downloaden via de ‘Apple Store’. Als je zoekt op ‘Patience’ of ‘Spider Solitaire’ vind je genoeg gratis hits. Als je het spel eenmaal hebt gedownload, kun je het gratis spelen op de telefoon of tablet. Er kan tussendoor wat reclame of advertenties langskomen, omdat de app makers er ook wat aan moeten verdienen, maar als je dit weg klikt, kan je verder ongestoord Spider Solitaire spelen