Spider Solitaire 2 Suits

Zoals de titel van dit spel doet vermoeden, is Spider Solitaire 2 Suits een solitaire-spel met twee kleuren. Terwijl andere spellen meerdere niveaus hebben waar je met één, twee of drie kleuren kunt spelen, kun je met Spider Solitaire 2 Suits met slechts twee kleuren spelen. We leggen je uit hoe dat werkt; we zullen de regels van Spider Solitaire 2 Suits doornemen en je de kans geven om dit spannende spel gratis te spelen. Alles wat je nodig hebt om Spider Solitaire 2 Suits gratis online te spelen, is hier beschikbaar!

Spider Solitaire 2 Suits-regels

Spider Solitaire 2 Suits heeft maar één niveau, en zoals de titel al doet vermoeden: je speelt altijd met twee kleuren. De belangrijkste regels van Spider Solitaire 2 Suits komen overeen met andere regels van Spider Solitaire, maar sommige zijn iets anders. Het speldoel van Spider Solitaire 2 Suits is nog steeds hetzelfde. Je moet alle kaarten van het tableau wissen door reeksen te maken van K tot A van dezelfde reeks. Naast de tien kolommen met kaarten, kun je de stapel kaarten aan de linkerkant (Stockpile) gebruiken om reeksen te maken. Als alle kaarten zijn verwijderd, win je Spider Solitaire 2 Suits.

Overzicht van regels voor Spider Solitaire 2 Suits

 • Je begint het spel met 54 kaarten verdeeld over 10 kolommen. De onderste rij kaarten is open, terwijl de kaarten erboven allemaal gesloten zijn.
 • Je kunt kaarten met een lagere waarde onder een andere kaart leggen.
 • De koning is de hoogste kaart bij Spider Solitaire 2 Suits online, en een aas heeft de laagste waarde.
 • Je kunt een enkele kaart onder een andere kaart van een andere kleur plaatsen, maar je kunt alleen meerdere kaarten verplaatsen als ze van hetzelfde type zijn (halharten of alle ruiten)
 • Alleen reeksen die beginnen met een K en eindigen met een A van dezelfde reeks verdwijnen van het tableau.
 • Je begint met 500 punten en elke actie kost je een punt.
 • Gebruik de knop Ongedaan maken om uw laatste actie ongedaan te maken.
 • Je moet alle kaarten van het Tableau en de Voorraad gebruiken om Spider Solitaire 2 Suits te voltooien.
 • Hoe minder acties je uitvoert, hoe hoger je score.
Spider Solitaire 2 suits van gameboss speelveld

Hoe speel je Spider Solitaire 2 Suits

Het is niet moeilijk om het spel te spelen als je weet hoe je Spider Solitaire 2 Suits moet spelen. De spelregels zijn duidelijk, net als het doel van het spel. Je moet alle kaarten van het tableau en de voorraad in zo min mogelijk zetten wissen om Spider Solitaire online te winnen. Je maakt kaarten vrij door reeksen kaarten van dezelfde soort te maken, beginnend bij K en eindigend met een aas. Als het je lukt om de laatste reeks kaarten te maken, win je het spel.

Hoe de kaarten te verplaatsen?

 • Verplaats een kaart door deze onder een kaart met een hogere waarde te slepen.
 • U kunt ook op een kaart klikken om deze automatisch naar de meest geschikte locatie te verplaatsen.
 • De koning is de hoogste kaart en er past alleen een Q onder.
 • De laagste kaart is een aas en deze gaat alleen onder een twee.
 • Als je geen andere mogelijke zet ziet, kun je de Voorraadkaarten gebruiken.
 • Niet tevreden met je laatste zet? U kunt het terugdraaien met de knop Ongedaan maken.
 • Je kunt alleen meerdere kaarten tegelijk verplaatsen als ze van dezelfde reeks zijn.
 • Je kunt een Spider Solitaire 2 Suits-spel alleen winnen als alle Voorraadkaarten zijn leeggemaakt.
 • Probeer het spel in zo min mogelijk acties te voltooien om een ​​hoge score te behalen.

Spelkenmerken

Spider Solitaire 2 Suits heeft een klassiek ontwerp en gemakkelijk te volgen gameplay. Je begint het spel met 500 punten en elke actie kost je een punt. Er is geen afteltimer, maar rechtsboven in je scherm staat een klok. Je kunt de kaarten van de voorraad stapel gebruiken om meer open kaarten te krijgen, en er is een knop Ongedaan maken om je laatste actie(s) ongedaan te maken. Het belangrijkste kenmerk van Spider Solitaire 2-kleuren is dat je altijd met twee kleuren speelt; er is geen optie om te kiezen om met één of vier kleuren te spelen zoals bij andere Spider Solitaire-spellen zoals 1 Suit Spider Solitaire.

Speel gratis Spider Solitaire 2 Suits online

Als je zin hebt om een ​​ongedwongen maar spannend spelletje gratis Spider Solitaire 2 Suits online te spelen, dan is dit je kans! Je kunt dit spel bovenaan deze pagina gratis spelen zonder beperkingen. Een ander fantastisch spel in dezelfde categorie is Spider Solitaire Time van Gameboss. Dat spel lijkt op Spider Solitaire 2 Suits, maar brengt extra spanning met een tijdslimiet.