Spider Solitaire Big

Met grote, duidelijke kaarten en een unieke hintknop is Spider Solitaire Big van Gameboss een fantastisch spel om te spelen. Op deze pagina zullen we de spelkenmerken van deze titel bespreken, de regels bespreken en je de kans geven om Spider Solitaire Big gratis online te spelen. Er is geen Spider Solitaire Big-download nodig; je kunt direct in je browser spelen. Wil je meer weten over dit spannende spel? Lees dan dit artikel of probeer het spel bovenaan deze pagina.

Spider Solitaire BIG regels

Er is geen verschil tussen andere Spider Solitaire-spellen en Spider Solitaire Big. Er zijn drie verschillende niveaus, maar het doel is in elk van hen hetzelfde. Om kaarten te wissen, moet je een rij van 13 kaarten van dezelfde soort maken, beginnend met een K en eindigend met een A. Je wint een spelletje Spider Solitaire Big als je alle kaarten van de stapel kunt verwijderen. Een van de essentiële Spider Solitaire Big-regels is dat alleen kaarten met één punt lager onder een andere kaart passen, wat betekent dat een zes alleen onder een zeven past.

Spider Solitaire BIG regels samenvatting

 • Het spel begint met 52 kaarten, verdeeld over tien kolommen, waarbij de onderste rijen kaarten open liggen.
 • Je kunt elke kaart die precies één punt lager is onder een andere kaart leggen.
 • Je kunt (tijdelijk) kaarten van verschillende kleuren onder elkaar leggen.
 • Om kaarten van het tableau te verwijderen, moeten ze afkomstig zijn van K-A en dezelfde reeks hebben.
 • De Koning is de hoogste kleur in Spider Solitaire Big en de Aas is de laagste kaart.
 • Je bent verplicht om alle kaarten uit de Voorraad te gebruiken.
 • Als u op een kaart uit de Voorraad klikt, krijgt u in elke tien kolommen een nieuwe open kaart.
 • Gebruik de knop Ongedaan maken om uw laatste actie ongedaan te maken.
 • U kunt de ongedaan maken-knop gebruiken om uw vorige zet ongedaan te maken.
 • Elke activiteit die je maakt kost je één punt. Je begint Spider Solitaire Big met 500 punten.

Hoe speel je Spider Solitaire Big

Je bent hier aan het juiste adres als je je afvraagt ​​hoe je Spider Solitaire Big moet spelen. Het spelen van dit uitdagende spel is leuk en door de ongecompliceerde regels geschikt voor elke speler. Kies eerst je niveau door te selecteren hoeveel verschillende kleuren je wilt spelen. Er zijn twee cruciale regels bij Spider Solitaire Big. Ten eerste moet je weten dat alleen reeksen van 13 kaarten in dezelfde reeks van het tableau worden verwijderd. De andere regel is dat alleen kaarten met precies één punt lager onder een andere kaart passen. Een acht past onder een negen, maar niet onder een tien. Zolang je dat in gedachten houdt, weet je hoe je Spider Solitaire Big moet spelen.

Hoe de kaarten te verplaatsen?

 • Je kunt alleen een kaart onder een andere kaart leggen als die kaart één punt hoger is dan de kaart die je wilt verplaatsen.
 • De koning is de hoogste kaart in Spider Solitaire Big en er past alleen een koningin onder die kaart.
 • Je kunt alleen een A onder een twee plaatsen. De Aas is de laagste kaart.
 • Als u op de voorraadstapel klikt, krijgt u in elke kolom een ​​nieuwe open kaart.
 • Je moet alle kaarten gebruiken om Spider Solitaire gratis online te voltooien, ook de kaarten uit de Voorraad
 • Alleen volledige reeksen (K-A) van dezelfde reeks zullen van het tableau verdwijnen
 • Elke zet kost je één punt.
 • U kunt uw eerdere acties ongedaan maken met de knop Ongedaan maken.

Spelkenmerken

Het grote verschil tussen de spelkenmerken van Spider Solitaire Big met andere Spider Solitaire-titels is het ontwerp en de “hint-knop”. Die knop geeft je een hint over wat je beste volgende zet is. Net als veel andere Spider Solitaire-spellen, heeft Spider Solitaire Big drie verschillende niveaus. Je speelt met slechts één kleur in de gemakkelijke modus, het gemiddelde niveau is met twee kleuren en het meest uitdagende niveau heeft alle vier de kleuren.

Het scoremechanisme van Spider Solitaire Big is ook vergelijkbaar met andere Spider Solitaire-spellen. Je begint een ronde met 500 punten en elke actie die je onderneemt kost je 1 punt. Boven aan je scherm kun je zien hoeveel tijd je aan een level hebt besteed en hoeveel stappen je hebt gezet.

Speel gratis Spider Solitaire Big online

Spider Solitaire Big is een uniek spel met extra grote kaarten en een hintknop. Bovenaan deze pagina kun je gratis Spider Solitaire Big online spelen. U hoeft zich niet eerst te registreren; klik en speel direct. Op onze website vind je nog veel meer Gameboss-titels. Spider Solitaire Classic is een best beoordeelde game van Gameboss en zeker het proberen waard.