Spider Solitaire Time

Als je denkt dat Spider Solitaire geen geheimen voor je heeft, probeer dan alle levels in Spider Solitaire Time. Met drie verschillende niveaus en een aftelklok, sta je onder grote druk om een ​​spelletje Spider Solitaire Time af te maken. Om je voor te bereiden op dit spannende spel, kun je lezen over alle spelfuncties en de tijdregels van Spider Solitaire. We laten je zelfs gratis Spider Solitaire Time online spelen. Je kunt een gratis Spider Solitaire Time-game bovenaan deze pagina vinden, maar voel je vrij om meer informatie over deze game te lezen in het onderstaande artikel.

Gameboss Spider Solitaire Tijdregels

Voordat je met de regels begint, is het goed om te weten dat Spider Solitaire Time drie verschillende niveaus heeft. In elk level zijn de Spider Solitaire Time-regels hetzelfde. Het verschil zit in het aantal kleuren waarmee je speelt. De gemakkelijke modus is met één kleur, je speelt medium met twee soorten, en in het meest uitdagende niveau speel je met alle vier de kleuren. Het doel is om alle kaarten van het Tableau naar de Foundation te wissen. Dat kan alleen als je een reeks van 13 kaarten maakt, beginnend van de koning tot de aas in dezelfde reeks.

Spider Solitaire Timer rules summary

 • 54 kaarten zijn verdeeld over tien stapels bovenaan je scherm, met de laagste rijen kaarten open
 • Je kunt elke auto met precies één punt lager onder een hogere kaart plaatsen.
 • De koning is de hoogste kaart en de aas is de laagste kaart in Spider Solitaire Time gratis online.
 • Je kunt alleen een aas onder een twee en een dame onder een heer plaatsen.
 • Je moet ook de kaarten rechtsonder in je scherm gebruiken. Als je op zo’n kaart klikt, krijg je tien nieuwe kaarten onder de tien kolommen.
 • Je kunt alleen meerdere kaarten verplaatsen als ze achter elkaar liggen en van dezelfde kleur zijn.
 • Wanneer je een reeks van 13 kaarten van K-A maakt, zal deze reeks kaarten automatisch van het tableau verdwijnen.
 • U kunt de knop Ongedaan maken gebruiken om uw laatste actie ongedaan te maken.
 • Je begint het spel met 500 punten; elke actie kost je een punt.
 • Wis het tableau en de kaarten rechtsonder binnen de tijdslimiet om Spider Solitaire Time te winnen.
Spider Solitaire Time spel selectie screenshot

Hoe speel je Spider Solitaire Time

De gameplay van Spider Solitaire Time is eenvoudig, waardoor het ook mogelijk is om het spel op je keukentafel te spelen. Er zijn twee manieren om verder te gaan als je je afvraagt ​​hoe je Spider Solitaire Time moet spelen. De eerste is om Spider Solitaire Time direct bovenaan deze pagina te spelen. De andere optie die je hebt is om hieronder te lezen hoe je Spider Solitaire Time speelt. Laten we beginnen met het doel: je moet het tableau binnen de tijdslimiet leegmaken en zo min mogelijk acties ondernemen.

Hoe de kaarten te verplaatsen?

 • Je kunt een kaart met een punt lager onder een andere kaart leggen.
 • De koning is de hoogste kaart in Spider Solitaire Time Gameboss en de aas is de laagste. Je kunt een Aas alleen onder een twee plaatsen en onder een Heer past alleen een Vrouw.
 • Gebruik kaarten van rechtsonder (Stockpile) om tien nieuwe open kaarten te krijgen als je geen opties meer hebt.
 • Je kunt alleen meerdere kaarten verplaatsen als ze allemaal van dezelfde reeks zijn en in volgorde van hoog naar laag.
 • Gebruik de knop Ongedaan maken om uw vorige actie ongedaan te maken.

Spelkenmerken

Het belangrijkste kenmerk van Spider Solitaire Time is al verborgen in de titel. Er is een afteltimer op elk niveau. Je begint elk spel met 500 punten en voor elke actie die je onderneemt, verlies je een punt. Je moet een level binnen een bepaalde tijd voltooien om met zo min mogelijk stappen te winnen. Er zijn drie verschillende niveaus om uit te kiezen, en je kunt het aantal acties tot nu toe in een teller zien. Hoewel het ontwerp van Spider Solidaire Time vrij eenvoudig is, bieden de functies en gameplay urenlang speelplezier.

Speel gratis Spider Solitaire Time online

Denk je dat je de klok kunt verslaan? Probeer dan eens een gratis spelletje Spider Solitaire Time online. Als je liever een ander Spider Solitaire-spel speelt, is er genoeg om uit te kiezen op onze website. Je vindt Spider Solitaire Time online bovenaan deze pagina, maar speel ook gerust een ander spel. De fantastische titel Spider Solitaire Blue van dezelfde ontwikkelaar is een prachtige titel die het proberen waard is.