Spider Solitaire Blue

Is blauw jouw favoriete kleur, of heb je zin om een ​​ongecompliceerd Spider Solitaire-spel online te spelen zonder al te veel gedoe? Dan is Spider Solitaire Blue misschien wel het Solitaire-spel waar je naar op zoek was. Alle kaarten, knoppen en zelfs de achtergrond aan de achterkant in Spider Solitaire Blue zijn blauw. De game heeft meerdere niveaus en is zowel uitdagend als vermakelijk. Op deze pagina leer je over de speleigenschappen van Spider Solitaire Blue en de regels van dit spel. Je kunt Spider Solitaire Blue ook gratis online spelen bovenaan deze pagina!

Spider Solitaire Blue-regels

De Gameboss Spider Solitaire Blue-regels zijn hetzelfde als elk ander Spider Solitaire-spel. Er zijn drie niveaus. Je speelt slechts met één kleur in het gemakkelijke niveau, het medium heeft twee kleuren en het meest uitdagende niveau heeft vier kleuren. In elk level zijn de regels van Spider Solitaire Blue hetzelfde. Je begint met 500 punten en elke zet kost je één punt. Het doel is om in zo min mogelijk acties de kaarten op het tableau te wissen. Je moet reeksen maken van één kleur van een heer tot een aas om deze van het tableau te verwijderen. Als alle kaarten op zijn, win je Gameboss Spider Solitaire Blue.

Samenvatting van Spider Solitaire Blue-regels

 • Vierenvijftig kaarten zijn verdeeld over tien stapels bovenaan je scherm, met de laagste rijen kaarten open.
 • Je kunt elke kaart die precies één punt lager is onder een andere kaart leggen.
 • De Aas is de laagste kaart en de Koning is de hoogste kaart in Spider Solitaire Blue.
 • De enige kaart waarop je een Aas als een twee kunt plaatsen.
 • Onder een koning kun je alleen een koningin plaatsen.
 •  De kaarten uit de Stockpile geven je extra opties, maar je bent verplicht ze te gebruiken om een ​​spelletje Spider Solitaire Blue uit te spelen.
 • Als u op een Voorraadkaart klikt, krijgt u in elke kolom een ​​nieuwe open kaart. Zo’n kaart geeft je tien nieuwe kaarten onder de tien kolommen.
 • Je kunt alleen meerdere kaarten verplaatsen als ze in een reeks liggen.
 • Alleen reeksen van K-A (13 kaarten) zullen van het tableau verdwijnen als deze kaarten van dezelfde reeks zijn.
 • U kunt de ongedaan maken-knop gebruiken om uw laatste zet terug te draaien.
 • Een spelletje Spider Solitaire Blue begint met 500 punten en elke actie kost één punt.
 • Je wint een spel als alle kaarten van het tableau zijn verwijderd.

Hoe speel je Spider Solitaire Blue

Het is niet moeilijk om erachter te komen hoe je Spider Solitaire Blue moet spelen, want we zullen je er in deze paragraaf alles over vertellen. Je kunt kiezen uit drie verschillende niveaus, maar elk niveau heeft dezelfde basisregels. Elke kaart past alleen onder een kaart met één punt hoger. Om kaarten van het tableau te wissen, moet je reeksen maken van dezelfde reeks, beginnend met een koning als de hoogste kaart en eindigend met een aas als de laagste. Als alle kaarten zijn verwijderd, win je. Het is zo simpel.

Hoe de kaarten te verplaatsen?

 • Je kunt een kaart onder een andere kaart verplaatsen als deze één punt lager is dan die kaart.
 • De Aas is de laagste kaart in Spider Solitaire Blue en past alleen onder een twee. Een koning is de hoogste en alleen een koningin gaat onder die kaart.
 • Je krijgt een nieuwe open kaart in elke kolom als je op de Voorraad klikt.
 • Je kunt meerdere kaarten verplaatsen als ze niet dezelfde reeks hebben, maar ze moeten een volgorde hebben van hoog naar laag.
 • Met de knop Ongedaan maken kun je je vorige zetten terugdraaien.

Spelkenmerken

De belangrijkste spelfuncties in Spider Solitaire Blue online zijn de drie verschillende niveaus en het feit dat elk detail blauw is. In het eerste niveau speel je met één kleur, daarna is er een optie om met twee kleuren te spelen en in het derde niveau kun je met alle vier de kaarttypen spelen. Andere essentiële spelfuncties zijn de knop Ongedaan maken en de voorraadstapel, zoals in elk Spider Solitaire-spel. Boven aan je scherm zie je een klok die bijhoudt hoeveel tijd je aan dit spel hebt besteed. Ook het aantal zetten en de resterende punten zijn zichtbaar.

Speel gratis Spider Solitaire Blue online

Spider Solitaire Blue gratis online is geschikt voor beginners en ervaren spelers met drie verschillende moeilijkheidsgraden. Je kunt dit fantastische spel bovenaan de pagina gratis spelen om te ontdekken hoe goed je bent als Spider Solitaire-speler. Een andere geweldige titel die we aanbevelen is Spider Solitaire Big, ook van Gameboss. Je kunt zelf bepalen welk spel je als eerste speelt: beide zijn gratis en zonder registratie te spelen!