Spider Solitaire FRVR

Als je op zoek bent naar een Spider Solitaire-spel dat je elke dag uitdaagt, is Spider Solitaire van FRVR je favoriete spel. Je kunt een spelletje Spider Solitaire op drie niveaus spelen, maar je kunt ook elke dag een kaart volgen met verschillende uitdagingen. Spider Solitaire is een fantastisch spel, en op deze pagina ontdek je waarom. We zullen de regels en gameplay bespreken, het ontwerp doornemen en je gratis Spider Solitaire online laten spelen. Wil je meer lezen over dit spel of Spider Solitaire direct online proberen? Het is aan jou.

FRVR Spider Solitaire-regels

Ook al is er elke dag een andere uitdaging en kun je kiezen uit drie verschillende niveaus, de FRVR Spider Solitaire-regels zijn altijd hetzelfde. Je wint Spidersolitaire als je acht series kaarten van dezelfde kleur maakt van dertien kaarten. Zo’n rij begint met een Koning en eindigt met een Aas als laagste kaart. Wanneer je een volledige reeks van K naar A maakt van dezelfde reeks, zal deze naar een van de basiscellen gaan. Toen alle kaarten uit de stapel verdwenen waren, volgde je de FRVR Spider Solitaire-regels en won je het spel.

Samenvatting van Spider Solitaire-regels

 • Op het Tableau zijn er 54 kaarten verdeeld over tien kolommen, met de laagste rij kaarten open en de rest gesloten.
 • Een kaart kan alleen onder een andere kaart worden gelegd als deze precies één punt hoger is. Alleen een acht past onder een zeven.
 • Om het naar een basiscel te verplaatsen, moet je een rij van 13 kaarten maken, beginnend met een heer en eindigend met een aas van dezelfde reeks.
 • Je kunt rijen met aflopende kaarten van verschillende kleuren bouwen, maar ze gaan niet naar de Foundation, en je kunt die “gemengde” rijen ook niet verplaatsen.
 • Om Spider Solitaire te winnen, moet je alle 104 kaarten van het tableau en de voorraad naar de foundation verplaatsen.
 • Een nieuwe open kaart verschijnt in elke kolom wanneer u op een kaart uit de voorraadstapel klikt.
 • U kunt uw laatste actie ongedaan maken door op de knop Ongedaan maken te drukken.
Spider Solitaire FRVR

Hoe speel je Spider Solitaire

Ben je geïnteresseerd om Spider Solitaire te leren spelen? Dan hoef je alleen nog maar de volgende paragrafen te lezen, en je bent klaar om te gaan. De regels zijn hetzelfde als bij elk ander online Spider Solitaire-spel. Je moet alle kaarten gebruiken en ze naar de basiscellen verplaatsen. Je wint Spider Solitaire online als er geen kaarten meer in het tableau en de voorraad liggen, en alle cellen van de fundering zijn bedekt.

Hoe de kaarten te verplaatsen?

 • In Spider Solitaire kun je kaarten verplaatsen door erop te klikken of ze onder een één punt hogere kaart te slepen.
 • Wanneer u op een kaart klikt, wordt deze onder een geschikte kaart verplaatst.
 • In het Tableau kunnen kaarten alleen worden verschoven onder een kaart die één punt hoger ligt. Dat kan een kaart van dezelfde soort zijn of een andere kleur.
 • Je kunt alleen meerdere kaarten tegelijk verplaatsen als ze allemaal van dezelfde soort zijn.
 • In Spider Solitaire is de koning de bovenste kaart. Elke reeks begint met een koning en er kan alleen een koningin onder worden geplaatst.
 • De Aas is de laagste kaart in de stapel en voltooit een rij van 13 afnemende kaarten,
 • Een reeks kaarten van koning tot aas met dezelfde reeks verdwijnt van het tableau en verschijnt op een basiscel.
 • Een klik op een Voorraadkaart geeft een nieuwe open kaart in elke kolom.
 • Om uw laatste actie ongedaan te maken, drukt u op de knop Ongedaan maken.

Spelkenmerken

Spider Solitaire gratis online laat je niet alleen een uitdagend Spider Solitaire-spel spelen, maar brengt ook elke dag nieuwe uitdagingen met zich mee. Dit Solitaire-spel heeft drie verschillende moeilijkheidsgraden. Je hebt drie opties: eenvoudig (1 kleur), gemiddeld (2 soorten kaarten) of complex (4 kleuren). U kunt de geluiden en soundtrack uitschakelen in het optiemenu en terugkeren naar de kaart met beschikbare games. Hoewel Spider Solitaire een typische groene achtergrond heeft, voelt het moderner aan dan andere spellen.

Dit Spider Solitaire-spel heeft geen scoremechanisme, klok of afteltimer. Je enige doel is om het bord leeg te spelen en je hoeft niet na te denken over de tijd of het aantal zetten. De game is mobielvriendelijk en perfect om in elke browser te spelen. Daarom is een Spider Solitaire-download niet nodig. Op deze pagina kun je het spel gratis online spelen.

Speel gratis Spider Solitaire online

Ben je klaar om gratis Spider Solitaire online te spelen? Scroll dan naar de bovenkant van deze pagina en speel direct. Als je niet zeker weet of Spider Solitaire van FRVR perfect bij je past, raden we je aan om naar Windows Spider Solitaire te kijken, het spel dat Spider Solitaire over de hele wereld beroemd heeft gemaakt. Dat spel is ook gratis online